kémjátékok
Kémjátékok a otthonainkban?
2017-07-01
adatlopás
Óvatosság az adataink védelmében!
2017-07-06

Made in China a csúcsminőséget jelenti?

Uniview kamerák

Gondolnád, hogy a Made in China felirat ma már egyenlő a csúcsminőséggel?

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a világ 8. legnagyobb IP technológiás gyártója, a kínai Uniview cég, aki kizárólag IP videó kamerákat és rögzítő egységeket gyárt. A cég nagy hangsúlyt fektet a kutatás-fejlesztésre, ami megtérülni látszik, hiszen sorra nyerik a rangos díjakat. Tavaly a Nemzeti Tudományos és Technikai haladás díjat zsebelték be, illetve PTZ kamerájuk különleges tojás kialakítása ipari formatervezési díjat érdemelt.

A kamerák felhasználási területe meglehetősen széles: legyen szó akár rendszámolvasásról 300 méteres távolságból, hangrögzítésről vagy különleges területek megfigyeléséről. A dome kamerák 2 audió bemenettel rendelkeznek, ami tökéletes megoldás lehet pénzváltóknál, bankfiókok pénztárainál, illetve a folyosómód alkalmas a hipermarketek hosszú sorainak megfigyelésére.
Ezek bírják a gyűrődést: lehet perzselő hőség (+70°C) vagy csontfagyasztó hideg (-40°C), sós vizes környezet, netán huzamosabb víz alatti működés, a kamerák nem fognak cserbenhagyni.

Speciális igények? Nem probléma! A 2016-ban Hangzou-ban (Kína) tartott G-20 találkozó 47 pontját ellenőrizték Uniview kamerák, és milyen jól tették, hiszen 20 körözött bűnözőt kaptak lencsevégre! Extrém villódzó fények és teljes sötétség? A spanyolországi Discoteca Teatro Kapital a Madridi éjszakai szórakozás fellegvára, ahol a kamerák a szórakozóhely különleges fényviszonyai mellett is tökéletesen, és nem mellékesen színesben látnak!

Tedd próbára te is az Uniview kamerák tudását és higgy a saját szemednek!

Kérdése, véleménye van? Küldje el most!    Az üzenet elküldése után munkatársunk hamarosan választ küld Önnek, vagy igény szerint visszahívja.
    Megadott adatai biztonságban vannak, másnak nem adjuk át azokat.