Vagyonvill, hikvision, riasztóberendezés
Üresen hagyott lakás védelme!
2015-07-08
Riasztórendszer
Biztonságos lakás a távollétében!
2016-06-03

Kerülje el a füstöt!

füstjelző rendszer

Ne menjen füstbe!

A hideg beköszöntével mindenki több időt tölt otthonában, élvezi az otthon melegét, süt, főz. Ez az idill azonban pillanatok alatt rémálommá válhat, ha nem vagyunk körültekintőek és nem tesszük meg a szükséges óvintézkedéseket.
Télen, fűtési szezonban nagyobb a tűz keletkezésének esélye, a nem megfelelően karbantartott fűtési rendszer, vagy hiba, figyelmetlenség a mindennapi rohanásban komoly károkat okozhat. Azonban nem csak a fűtéssel összefüggésben keletkezhet tűz az otthonunkban, a lakástüzek okozójának első helyén a konyhai tüzesetek állnak.

A hirtelen bekövetkező hideg időjárás miatt a szén-monoxid-mérgezések veszélyére hívta fel a figyelmet az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Már idén is több ilyen, halálos áldozattal járó baleset történt az országban.

Mindez azonban könnyen elkerülhető tűz- és füstjelző rendszer beszerelésével. Ez egy kis befektetéssel járó, ellenben annál hatékonyabb megelőzési módszer, hogy biztonságban tudhassunk családunkat és értékeiket. Ezek a kifejezetten lakossági felhasználásra tervezett érzékelők hamarabb észlelik a veszélyt, mint az ember, éjszaka is figyelnek, amikor a család alszik – vagy nincs otthon. Előnyös tulajdonságai közé tartozik a gyors felszerelhetőség, és a hosszú működési idő, hiszen egy elemcserével több évig működnek.

Tűz- és füstjelző rendszer segítségével Ön is megelőzheti a katasztrófát!

Kérdése, véleménye van? Küldje el most!    Az üzenet elküldése után munkatársunk hamarosan választ küld Önnek, vagy igény szerint visszahívja.
    Megadott adatai biztonságban vannak, másnak nem adjuk át azokat.