Betörő van az otthonomban! Mitévő legyek?
2019-08-16
Biztonságos Karácsony – Hogyan kerüljük el a karácsonyi tűzeseteket?
2019-12-05

Távfelügyelet – az extra biztonság

Mindannyiunk egyik legrosszabb rémálma, mikor a várva várt nyaraláson épp belekortyolnánk egy jó pohár hideg sörbe, de eközben a mobilunkon azt látjuk, hogy a lakásunkat éppen kirámolják! Semmi pánik, mi tudjuk a megoldást! Ez pedig nem más, mint a távfelügyelet. A felügyeleti központban az ország bármely pontjáról tudják fogadni az érkező jelzéseket, és szükség esetén 1-2 percen belül a helyszínre indítani egy járőrt!

Távfelügyeleti 1x1

A távfelügyelet egy prémium szintű vagyonvédelmi szolgáltatás, mely lehetővé teszi az ország különböző pontjain lévő biztonságtechnikai rendszerek riasztásainak fogadását és továbbítását a megfelelő személyek részére. Ezeket a beérkező jelzéseket egy folyamatosan működő felügyeleti központ fogadja és továbbítja, így ez a szolgáltatás egy modern riasztó és videó megfigyelő rendszerrel ötvözve igen hatékony védelmet biztosít. Ráadásul a távfelügyeleti szolgáltatás lehetővé teszi a korai beavatkozást, még akkor is, ha az adott területen épp nem tartózkodik senki.

Nemcsak őriz, hanem karbantart is

Egy rendszer akkor működik jól, ha folyamatosan karban van tartva. A távfelügyeletre kötött rendszerek folyamatos, 24 órás ellenőrzés alatt állnak, így műszaki meghibásodás, vagy például áram kimaradás esetén is, azonnal értesítik a tulajdonost, illetve a rendszer karbantartóját; így a hibák szinte azonnal kijavíthatók.

És ezt tudtad?

Távfelügyeleti szolgáltatást nem csak családi házak és magán ingatlanok esetén lehet igénybe venni, hanem cégek, irodák, üzletek, telephelyek, vagy akár nyaraló ingatlanok esetén is. Ezért bárki, aki riasztórendszert építtet ki otthonában vagy egyéb ingatlanában, kérheti a 24 órás felügyeleti szolgáltatást!

Kérdése, véleménye van? Küldje el most!    Az üzenet elküldése után munkatársunk hamarosan választ küld Önnek, vagy igény szerint visszahívja.
    Megadott adatai biztonságban vannak, másnak nem adjuk át azokat.
    Többet szeretne megtudni a távfelügyeletről?

    Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére. Kérje ki tanácsainkat, hívja munkatársunkat ezen a telefonszámon!
    (+36) 46 / 414 - 050