Gyakornoki program a VAGYONVILL-Miskolc Kft.-nél

Pályázai azonosító: GINOP-5.2.4-16-2016-00906
Pályázat címe: Gyakornoki program a “VAGYONVILL”-Miskolc Kft.-nél
Projekt kezdete: 2017.04.13.
Projekt befejezésének határideje: 2018.04.14.
Támogatás: 5 263 153 Ft
Kedvezményezett neve: “VAGYONVILL” – Miskolc Vagyonvédelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

 

Támogatás mértéke: 100%

A gyakornoki program keretében két fő gyakornok “betanítása” valósul meg 1 fő szerelő és 1 fő adminisztrátor munkakörben. A szerelő munkakört betöltő gyakornoknak lehetősége nyílik, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások területén tapasztalatot szerezzen, így betekintést nyerhet a riasztó-, vagyonvédelmi rendszerek telepítésébe, tűzjelző illetve videómegfigyelő rendszerek kialakításába, továbbá a beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerek tervezésébe és kivitelezésébe.
Az adminisztrátori munkakörben foglalkoztatott gyakornok a vállalkozás adminisztratív feladatait fogja ellátni, mint levelezés, bejövő-kimenő számlák kezelése, kapcsolattartás a vevőkkel, beszállítókkal, dolgozók adminisztratív dolgainak ügyintézése, továbbá kiállításokon való részvétel és prezentációk tartása.

A “VAGYONVILL” Magyarországon az egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező vagyonvédelmi szervezet.
Cégünk olyan vagyonvédelmi rendszerek teljes körű kivitelezésével foglalkozik, amelyek annak megakadályozására hivatottak, hogy egy esetleges betörés vagy tűz esetén a cégvezetők az egész életük során fáradságos munkával megszerzett értékeiket egy pillanat alatt elveszítsék. Az ilyen típusú rendszerek telepítésével a munkahelyről hazatérve is nyugodtak lehetnek, hogy mindent megtettek vagyonuk biztonsága érdekében.
Legfontosabb célkitűzésünk megrendelőink bizalmának korrekt, hosszú távú kapcsolatokkal való megtartása, igényeik teljesebb körű kielégítése.
Szolgáltatásunk mára már felöleli a vagyonvédelmi szakma szinte minden területét, ahol több mint 30 éve vagyunk jelen.