Vagyonvill, Videó megfigyelő rendszerek, éjjellátó kamera
Váratlan vendégek éjszaka?
2015-04-30
füstjelző rendszer
Kerülje el a füstöt!
2016-01-09

Üresen hagyott lakás védelme!

Vagyonvill, hikvision, riasztóberendezés

Riasztóberendezés otthonába nyaralás előtt!

Gondolt már arra mi történhet házával, lakásával, telephelyével amikor Ön nyaralni megy? Az átmenetileg üresen hagyott házak sajnos tökéletes célpontok lehetnek egy esetleges betöréshez.
Cégünk az ilyen események megelőzésére is kínál megoldást. Alapozza meg a gondtalan kikapcsolódását és ellenőriztesse otthona biztonságtechnikai berendezését, hogy az képes legyen ellátni az Ön értékeinek védelmét.

Már minden riasztóberendezés tud olyan vezeték nélküli kommunikátort fogadni, mellyel 24 órás távfelügyeleti szolgáltatás érhető el. Ez az eszköz -ugyanúgy mint a riasztó – áramszünet esetén is működőképes marad, betörés estén azonnal befut a riasztás a védelmi szolgálathoz akik késlekedés nélkül megteszik a szükséges intézkedéseket, hogy Ön továbbra is nyugodtan pihenhessen.

Amennyiben ez nem lenne elegendő, internetre köthető videó kamerás megfigyelőrendszer segítségével Ön bármikor ellenőrizheti okostelefonján, tabletjén, hogy mi történik otthonában.

Egy komplett lakásriasztó rendszer felmérése, tervezése, kivitelezése 3-4 napot vesz igénybe; a riasztó és a kamerarendszer együttes felszerelése további 1 nappal nyútja meg a szerelési munkálatokat.

Legyen nyugodt a nyaralása!

Kérdése, véleménye van? Küldje el most!    Az üzenet elküldése után munkatársunk hamarosan választ küld Önnek, vagy igény szerint visszahívja.
    Megadott adatai biztonságban vannak, másnak nem adjuk át azokat.