6 remek érv, ami miatt Ön is be fogja látni, hogy
jó helyen jár, ha céges vagy magánvagyona a tét…

Bizonyára Önnek is legfontosabb értékei azok, amelyeket éveken át végzett áldozatos munkával szerzett. Senki nem kockáztatná feleslegesen azokat sőt, felelőtlenség meghagyni annak lehetőségét, hogy bárki elvegye Öntől. Az ilyen értékek védelmét érdemes olyan partnerre bízni, aki számottevő szakmai tapasztalattal, hiteles referenciákkal bizonyított az elmúlt években.
Cégünk 30 éves története megfelelő fegyvertény lehet, amikor megbízható kivitelezőt keres vagyona védelmére.

A vagyonvédelmi rendszerek egész skáláját forgalmazzuk és telepítjük, nincs olyan terület, ahol ne tudnánk megfelelő megoldással szolgálni. Így amikor velünk szerződik, tulajdonképpen bebiztosítja nyugodt álmát, többé nem kell attól tartania, hogy bárki megfosztja értékeitől.

Hiba lenne azonban arra gondolni, hogy ezek a megoldások csak az ipari cégek, vagy a bankok privilégiuma! A technika akkorát fejlődött, hogy a korábban elérhetetlennek látszó megoldások mára beköltöztek a családi házakba, otthonokba is.
A legmodernebb technikát szállítjuk otthonába is, ezért ezentúl biztonságban tudhatja otthona értékeit és természetesen családját, szeretteit.
Nem kell Miskolcra fáradnia, ha találkozót, konzultációt kér!
Cégünk országos lefedettséggel rendelkezik, ezért bárhol is van az országban, a legközelebbi kirendeltségünk kollégája hamar odaér Önhöz.
Hagyományaink azt diktálják, hogy a legjobb megoldásokkal és szolgáltatással álljunk az Ön rendelkezésére. Ez az a szemlélet, ami miatt prosperáló módon fejlődtünk az elmúlt 30 évben. Ezért munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy elsőként hozhassuk el Önnek az elérhető legmodernebb technikákat, amelyek kiváló működését felelősségbiztosítással garantáljuk.

Érveink még egyszer:

- több mint 30 éves szakmai tapasztalattal ajánjuk a legjobb megoldásokat
- Nyugodt álmokkal ajándékozzuk meg
- Modern megoldásokat szállítunk otthonába is
- Országos lefedettséggel állunk rendelkezésre
- Minőségbiztosítással és felelősségbiztosítással gondoskodunk elégedettségéről
- Magasan képzett kollégák, figyelemre méltó szakmai hozzáértéssel tájékoztatják

Hívjon most!

Ezért bízhat meg bennünk

34

évnyi tapasztalat


340

partner


14

milliárd Ft védett érték


3500

db kiépített rendszer
Mérföldkövek

 • 2020

  Új irodába költöztünk!
 • 2017

  Nyertes pályázat - Gyakornoki program pályakezdőknek támogatására projekt keretén belül létszámunkat 2 fővel bővítettük.
 • 2016

  Megkaptuk a digitálisan felkészült vállalkozás minősítést a Modern Vállalkozások Programja Vállalkozz Digitálisan! Programja keretén belül.
 • 2000

  Saját tulajdonú ingatlanba költöztünk a Nagyváthy utcán, ahol a kisebb-nagyobb átalakítások után több iroda helyiség és egy műhely került kialakításra.
 • 1996

  Első jelentős munkánk, a miskolci METRO Áruház riasztó és videó rendszerének kiépítése majd ezt követte a MOL Benzinkutak Riasztó és videó rendszerének kiépítése (Salgótarján, Hatvan, Tokaj, Szerencs, Miskolc Pesti út).
 • 1992

  Megszűnik a szövetkezet és ezennel megalakul a Vagyonvill Miskolc Bt.
 • 1981

  Megalakul a „Vagyonvill” Vagyonvédelmi Szövetkezet, amely különböző kirendeltségeket működtetett, az ország több pontján, többek között Miskolcon is.

Kérdése van? Küldjön üzenetet!

  Vagyonvill Miskolc