Érintés nélküli beléptetés – Hikvision arcfelismerő terminálok

A néma gyilkos – Szén Monoxid (CO)
2021-11-04

Érintés nélküli beléptetés – Hikvision arcfelismerő terminálok

minmoe-arcfelismero-hikvision

Hatalmas fejlődésen ment keresztül a belépési hitelesítés a kulcsos, PIN-kódos, kártyás és ujjlenyomatos ellenőrzés bevezetése óta.

Most a fejlettebb biometrikus felismerés korszakába lépünk. Az arcfelismerés használata a beléptető és munkaidő-nyilvántartás terén meglehetősen népszerű volt a piacon, leginkább az előnyös “érintésmentes” élmény miatt.

Fejlett mélytanulási algoritmusaival és gyakorlati funkcióival a Hikvision MinMoe arcfelismerő termináljai javítják a biztonságot és a hatékonyságot a hozzáférés-szabályozás és a munkaidő-nyilvántartás terén, így minden eddiginél egyszerűbb a beléptetés!

Mi teszi különlegessé a Minmoe terminálokat?

A Minmoe terminálok kiemelkednek a többi arcfelismerő eszköz közül, mivel rendkívül pontosak és megbízhatóak. Az alapját képező mesterséges intelligencia algoritmus rendkívül fejlett és tanulóképes, ami lehetővé teszi, hogy a terminál folyamatosan javítsa és finomítsa az arcfelismerési képességeit. A Minmoe terminálok nagyon gyorsak és hatékonyak, így képesek valós időben felismerni és azonosítani az embereket, még nagy forgalom esetén is.

Alkalmazási területek

  1. Beléptető rendszerek: Az irodaházak, kórházak, szállodák és más hasonló létesítmények könnyen kezelhető beléptető rendszereket hozhatnak létre a Minmoe terminálok segítségével. Az alkalmazottak és látogatók egyszerűen azonosíthatók, és a terminál automatikusan engedélyezheti vagy megtagadhatja a belépést.
  2. Munkaidő nyilvántartás: A Minmoe terminálok képesek rögzíteni az alkalmazottak munkaidejét, azaz be- és kilépési időpontokat. Ez automatizálja a munkaidő nyilvántartást, és lehetővé teszi a pontosabb és hatékonyabb jelenléti nyilvántartást.
  3. Biztonsági ellenőrzés: Repülőterek, határátkelők és egyéb biztonsági pontok használhatják a Minmoe terminálokat azonosításra és ellenőrzésre. A terminál gyorsan és hatékonyan képes azonosítani a személyeket, és ellenőrizni, hogy adataik rendben vannak-e.

Összegzés

A Minmoe arcfelismerő terminálok forradalmi módon változtatják meg a biztonsági technológiát. A pontos és megbízható arcfelismerésükkel, valamint a gyors és hatékony működésükkel rendkívül sokféle területen alkalmazhatók. Az alkalmazási lehetőségek széles skálája, a beléptető rendszerektől kezdve a munkaidő nyilvántartásig és a biztonsági ellenőrzésig, jelentős előnyöket nyújt a biztonság és a hatékonyság terén. A Minmoe terminálok a biometrikus azonosítás technológiájának új korszakát képviselik, és a jövőbeni biztonsági megoldások alapjául szolgálhatnak.