vezeték nélküli mozgásérzékelő
Vezeték nélküli védelem!
2015-04-28
Vagyonvill, hikvision, riasztóberendezés
Üresen hagyott lakás védelme!
2015-07-08

Váratlan vendégek éjszaka?

Vagyonvill, Videó megfigyelő rendszerek, éjjellátó kamera

Az éjszaka vadászai

A kerítésvédelem az egyik megoldás az éjszakai kíváncsiskodók ellen, hiszen ez képviseli a védelem legelső vonalát. Amennyiben a kertünkbe, telephelyünkre már az első lépésben meg akarjuk állítani a rossz szándékú behatolókat, érdemes éjjellátó kamera rendszerbe gondolkozni.
Így is tett az egyik miskolci fogorvos, mivel biztonságban akarta tudni otthonát és családját.

A munka elkészült, mindenki nyugodtan ment éjszaka aludni. Azonban pár nap múlva jelzett az egyik infrasorompó, hogy “valaki” behatolt a kertbe! Más esemény nem volt, így másnap visszamentünk, hogy megnézzük nem hiábosodott-e meg valami.

Rendellenesség nem volt, a rendszer tökéletesen működött. Mi is történt valójában?

Az infrasorompó telepítéséhez oszlopokat kellett állítani a sövény mellé. Ezek magassága pont megfelelő volt egy kóbor macskának, hogy szemrevételezze éjszakai vadászterületét, a kertet. Ahogy jó macskához illik eközben lóbálta a farkát is, mégpedig pont az infra érzékelője előtt, így az beriasztott. Mire a tulajdonos kiment, a macska a sziréna hangjára már rég elszaladt. Úgy derült ki az igazság, hogy a kertet figyelő éjjellátó kamera rögzítette az eseményt. Ezek után egy kis sövénynyírással a kertész megoldotta az éjszakai behatoló problémáját.

Ez is bizonyítja, hogy a biztonságtechnikai rendszerek külön-külön is hatásosak, de együtt még meggyőzőbb eredményre számíthatunk!

Kérdése, véleménye van? Küldje el most!    Az üzenet elküldése után munkatársunk hamarosan választ küld Önnek, vagy igény szerint visszahívja.
    Megadott adatai biztonságban vannak, másnak nem adjuk át azokat.