Beléptetők, munkaidő nyilvántartók

Beléptető rendszerek, munkaidő nyilvántartók

Vállaljuk beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerek tervezését, kivitelezését.
A beléptető rendszerek feladata illetéktelenek bejutásának megakadályozása, a belépő személyek nyilvántartása, mozgásuk koordinálása és dokumentálása.

A közelítőkártyás, mágneskártyás, illetve a kód bevitelét, vagy ezek kombinációját igénylő rendszerek mellett a technika fejlődésének köszönhetően megtalálhatóak a biometrikus (Írisz, újlenyomat stb.) azonosítással működő rendszerek is, melyek még nagyobb biztonságot és megbízhatóságot nyújtanak ügyfeleink részére.

Beléptető rendszer szolgáltatásai:

– Beléptetés: csak a jogosult személyek léphetnek be a védett területekre. A jogosultság térben és időben rugalmasan változtatható.
– Kártya tulajdonos azonosítás: a feltöltött képtárból előveszi a kártya tulajdonos azonosítására szolgáló képdokumentumot.
– Vendégkártya kezelés: A vendégek ideiglenes kártyával közlekedhetnek. A kártya érvényesítés és a vendég adatainak a felvétele a számítógépen történik.
– Személykövetés: A rendszer megadja a kártya használók pontos tartózkodási helyét, illetve az egyes zónákban tartózkodók listáját.
– Riasztási funkciók: A rendellenes működést jelző funkció. (ajtó nyitva ).
– Munkaidő nyilvántartás: A munkaidő jelenlét nyilvántartó programmal nyomon lehet követni a hiányzásokat, a hosszúra nyúlt ebédszüneteket.
– Hálózati működés, események archiválása: Ethernet hálózatos kapcsolat. Az események a számítógépen korlátlan ideig tárolhatók, és tetszőleges szempontok szerint szűrhetők és vizsgálhatók.

Kérdése, véleménye van? Küldje el most!


    Az üzenet elküldése után munkatársunk hamarosan választ küld Önnek, vagy igény szerint visszahívja.
    Megadott adatai biztonságban vannak, másnak nem adjuk át azokat.